Aviseco

Sisteme HomeCinemaHome Sisteme HomeCinema
Video - Sisteme HomeCinema
 
   SISTEME HOMECINEMA


    Aparitia ecranelor de mari dimensiuni: plasme, LCD-uri, proiectoare si ecrane de proiectie speciale pentru sisteme HomeCinema, a facut din visul de a putea vedea imagini impresionante in propria ta casa - o realitate.
 
    Oricine poate merge la un retailer si sa achizitioneze un televizor cu ecran mare. Ceea ce aducem clientilor nostri este un bagaj de cunostinte important si in continua dezvoltare, produse si echipamente de calitate ale unor producatori consacrati, care garanteaza ca solutia propusa dvs. va oferi cele mai bune optiuni  din punct de vedere tehnic in materie de sisteme HomeCinema. Noi stapanim foarte bine domeniul tehnologiilor pentru ca dumneavoastra sa nu trebuiasca sa o faceti !
 
   Daca va doriti si sunteti dispusi, vom crea experienta cinematografica completa in casa dumneavoastra, instaland sisteme de proiectie de top, sonorizare audio premium, ecrane de proiectie ce coboara din tavan.

    In acelasi timp, ne dam seama ca pentru majoritatea oamenilor acest lucru poate depasi nevoile si posibilitatile. Prin urmare, vom asculta cu atentie dorintele dumneavoastra si vom construi sisteme HomeCinema care sa se potriveasca bugetului dvs. si stilului de viata.

 
   Suntem atenti la detalii cum ar fi acustica, iluminatul, ergonomia si cel mai important lucru, un design interesant.


             
   Cand vine vorba de sisteme HomeCinema si o casa inteligenta, totul se rezuma la o simpla apasare a unui buton 'Cinema Acasa' si camera este pregatita pentru vizionarea unui film: ecranul de proiectie coboara, jaluzelele si storurile sunt si ele coborate, luminile sunt stinse, temperatura este reglata la un nivel confortabil. Totul atat de simplu !

      

    Pentru detalii si informatii suplimentare legat de solutii profesionale si sisteme HomeCinema, contactati-ne !