Aviseco

Afisaj DigitalHome Afisaj Digital
Video - Afisaj Digital
  Sistemul de Afisaj Digital ( Digital Signage ) este o forma electronica de afisare a mesajelor, ce a schimbat modul cum publicitatea, entertainment-ul si comunicarea informatiilor de interes general sunt prezentate. Afisajul Digital poate oferi un mod rapid si eficient de a va asigura ca toate acestea ajung pana la clienti, studenti, angajati sau public.

  Intr-o societate in care suntem coplesiti de volumul de email-uri, publicitate conventionala si alte modalitati de comunicare, un sistem de Afisaj Digital poate fi foarte util pentru a posta mesaje
si informatii importante sau imagini publicitare direct in fata publicului tinta si in locatiile unde acestia se gasesc.

    Atentia audientei va fi captivata de luminozitatea, dinamica si schimbarea
continua a continutului redat. Aceste mesaje electronice sunt afisate pe ecrane cu plasma, LCD, Video Wall-uri, monitoare, sisteme de imagine proiectata si deasemenea pe display-uri ce folosesc tehnologia LED, atat pentru interior cat si pentru exterior.
 
    Sistemul de Afisaj Digital (Digital Signage) se bazeaza pe o varietate de componente hardware pentru a furniza imaginile necesare. Componentele tipice unui astfel de sistem includ unul sau mai multe ecrane, unul sau mai multe media playere si/sau un server care sa administreze continutul mesajelor.