Aviseco

Eficientizarea energieiHome Eficientizarea Energiei
Control si automatizari - Eficientizarea Energiei

      Stilul de viata modern este caracterizat  de dinamica si lipsa timpului, dar la fel de mult este orientat spre a-ti face viata din ce in ce mai simpla. Integrarea  sistemelor inteligente in casa ta sau in biroul tau iti poate simplifica si imbunatati mediul in care traiesti si iti poate eficientiza consumul de energie.

      Iluminatul si climatizarea sunt principalele surse de costuri in majoritatea caselor si birourilor, iar simpla integrare a sistemelor inteligente iti poate reduce costurile prin eficientizarea consumurilor. Coborarea jaluzelelor sau draperiilor atunci cand este frig si incalzirea doar a camerelor pe care le folosesti iti economiseste banii pentru costul incalzirii. Folosind luminile doar acolo unde ai nevoie de ele, modificand intensitatea lor in functie de lumina naturala si utilizand lumini diferite pentru a crea atmosfera sau scenarii pre-definite, nu numai ca design-ul spatiului va arata mai bine, dar vei economisi si bani.

      Solutiile pot merge mai departe cu controlul climatizarii: statii meteo care te vor ajuta sa controlezi sistemele in casa sau cladirea ta in functie de mediul exterior, sisteme inteligente de umbrire ce urmaresc Soarele pentru a tine departe de caldura lui camerele pe care tu le vrei racoroase.

Cat de mult vei alege sa automatizezi sau sa integrezi astfel de sisteme inteligente, depinde numai de tine.


 
 
Economisirea energiei intr-o casa

 

   
Sistemul de automatizare permite un control eficient al energiei in casa ta.
 
 Astfel vei fi capabil:

- sa reglezi in fiecare camera temperatura

- sa inchizi automat sistemul de incalzire/racire cand se
    deschid geamurile pentru aerisire


- sa inchizi si sa deschizi lumina exterioara in functie de
    intensitatea luminoasa naturala si de prezenta


- sa verifici consumul pentru diversi consumatori “ascunsi”

- sa intrerupi alimentarea cu energie electrica in anumite camere (ex. camera copilului)

- sa reduci nivelul de iluminat dupa o anumita perioada de timp
Pentru a afla mai multe despre sistemul de CASA INTELIGENTA sau pentru a discuta despre proiectul tau, nu ezita sa ne suni ori sa ne trimiti un mail