Aviseco

Casa Inteligenta...o idee inteligenta !Home Casa Inteligenta
Control si automatizari - Casa Inteligenta
                        O casa inteligenta ... o idee inteligenta !                                                                                                                                                                                                                                       Scenarii si aplicatii Casa Inteligenta
                                                                                                                         
     O casa inteligenta sau automatizata reprezinta un stil de viata imbunatatit, deservind
nevoilor fundamentale
ale omului de confort, functionalitate si  siguranta

   AVISECO Systems proiecteaza si implementeaza un sistem de casa inteligenta intr-o maniera personalizata, in functie de obiceiurile, nevoile si stilul de viata al fiecarei familii si al fiecarui membru.

     Cand propunem si integram un sistem de casa inteligenta, urmarim in primul rand sa simplificam si sa imbunatatim confortul, astfel, o simpla apasare a unui buton sa fie de ajuns pentru ca sa poti cobori storurile, sa inchizi luminile din toata casa, sa reglezi temperatura  pentru o noapte friguroasa, sa armezi sistemul antiefractie; lucruri care te vor scuti de cateva drumuri, iti vor economisi timpul si iti vor mari cu siguranta gradul de confort.
   Un alt lucru important ce ne caracterizeaza modul cum raspundem nevoilor clientilor
nostrii il reprezinta implementarea solutiilor prietenoase in utilizare si intuitive.
 

                                                                                                                                     Control TouchScreen Casa Inteligenta
                                 
         


                                                                                                                                                             
            
       DORMITOR INTELIGENT                  BUCATARIE INTELIGENTA                   LIVING INTELIGENT                     HOL INTELIGENT                                                               
 
                                                                                                             


           CONTROL ILUMINAT IN CASA INTELIGENTA

  
Fara indoiala ca ati experimentat cat de mult influenteaza lumina - arhitectura si design-ul unei case, ambianta si atmosfera unei camere sau confortul si siguranta
ocupantilor. Incercarea de a obtine acest lucru cu intrerupatoare multiple, nu este doar greu de realizat, dar de multe ori o pierdere de vreme . Inlocuieste multitudinea de intrerupatoare cu eleganta si design-ul unei tastaturi de control al iluminatului, capabila sa controleze fie un circuit de lumini, o camera intreaga, toata casa, sau orice scenariu intr-o combinatie utila.

   De exemplu, cu o tastatura
de control iluminat prevazuta cu patru butoane de comanda si pozitionata pe un perete in dormitorul mare, poti:
 - sa aprinzi/stingi toate luminile camerei de la un buton
 - cu un altul poti sa modifici intensitatea luminii  conform unui scenariu romantic
 - sa luminezi drumul spre bucatarie sau baie
cu al treilea buton 
 - sa stingi toate luminile din casa inteligenta
cu al patrulea !

  Pleci in vacanta sau in weekend? Cu cateva scenarii programate inteligent pentru a  aprinde si stinge lumina la momente diferite pe parcursul dupa-amiezii si seara, puteti simula prezenta dvs. in casa si astfel sa mariti securitatea acesteia.

   Experimenteaza  costuri mai mici cu energia, pentru ca un sistem de control iluminat inteligent poate modifica intensitatea luminii(dimare)  sau o poate opri automat in cazul in care lumina naturala atinge un prag prestabilit. Sistemele de control al iluminatului se integreaza perfect cu alte sisteme de control automatizat intr-o casa inteligenta : temperatura, lumina naturala, controlul mutimedia etc . Acest lucru creste confortul si elimina de pe perete prezenta  multor intrerupatoare.

  Un sistem de control iluminat, corect proiectat, economiseste energia, iti simplifica viata si iti ofera securitate pentru tine si cei dragi.  

                                         
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

    
           CONTROL STORURI / JALUZELE IN CASA INTELIGENTA

    Sistemele de control  automatizat al caselor au devenit populare, motiv pentru care  controlul stoturilor/draperiilor este integrat in cadrul display-ului  de comanda touchscreen al casei sau panoul de comanda cu taste.  Acesta optiune elimina aglomerarea peretelui cu prea multe butoane de actionare ... punand controlul diverselor subsisteme  din casa inteligenta  (iluminat, muzica, clima, securitate, etc) intr-un  ecran tactil intuitiv si cu un design adaptat nevoilor dvs. estetice. 
  
   Folosind  avantajele un
ui sistem de casa inteligenta, storurile sau draperiile pot fi  deschise si inchise automat, pe baza unui eveniment  cum ar fi momentul in care casa ta ajunge la temperatura  dorita, astfel se economiseste energia consumata pentru incalzirea/racirea aces
teia.

            
  CONTROL TEMPERATURA IN CASA INTELIGENTA

 
Controlul  temperaturii va permite sa gestionati sistemul de incalzire si cel de racire cu un confort crescut si eficienta in consum. Sistemul de control permite programarea termostatelor pentru a regla automat temperatura in casa sau in fiecare camera individual, pentru confortul  diminetii, pe parcursul zilei sau in timpul noptii.

   Avantajul controlului incalzirii/racirii intr-o casa inteligenta va ofera posibilitatea de a seta mentinerea temperaturii la un nivel eficient de consum si a programa ajustarea temperaturii la un nivel confortabil inainte ca cineva sa ajunga acasa. Deasemenea, puteti monitoriza temperatura in anumite camere cum ar fi cea a copilului sau spatiul de depozitare al vinului, atunci cand va aflati in casa de la dispozitivele instalate sau prin intermediul telefonului sau laptopului cand sunteti plecat.
Controlul si automatizarea temperaturii va ofera confort si va economiseste banii la factura de utilitati...DOVEDIT ! 
                CONTROL SECURITATE IN CASA INTELIGENTA

  
Sistemul automatizat de casa inteligenta a realizat progrese semnificative in domeniul sistemelor de securitate. Integrarea sistemul dvs. de securitate cu alte sisteme de control  are ca rezultat  cresterea functionalii. Puteti folosi acelasi panou TouchScreen cu care controlati casa inteligenta, pentru a putea vizualiza imaginile pe care camerele de supraveghere instalate le transmit. Acelasi lucru il puteti face prin intermediul internet-ului sau al unui telefonului mobil, pentru a putea monitoriza in orice moment daca toate lucrurile sunt in ordine acasa. Integrarea securitatii in sistemul de casa inteligenta iti permite sa afli in timp real si sa fii anuntat daca senzorii de gaz, inundatie sau fum au detectat o problema.

                  CONTROL AUDIO/VIDEO IN CASA INTELIGENTA

    Cu un sistem audio multiroom, puteti sa ascultati muzica preferata in orice camera si in acelasi timp. Orice sursa de semnal poate fi conectata: de exemplu un CD player, DVD, radio, MP3 player, iPOD sau orice altceva la care te poti gandi. Sunetul poate fi distribuit in toata casa ori separat in fiecare camera, asigurand totala flexibilitate. Singurul element vizibil va fi micul display elegant care va permite controlul complet in casa inteligenta.
   
                                                                                             
   Cand vine vorba de sisteme HomeCinema si sisteme audio intr-o casa inteligenta, totul se rezuma la o simpla apasare a unui buton 'Cinema Acasa' iar camera este pregatita pentru vizionarea unui film: ecranul de proiectie coboara, jaluzelele sunt coborate, luminile sunt stinse, temperatura este reglata la un nivel confortabil. Totul atat de simplu !
  Deasemenea, prin intermediul ecranului tactil si al Sistemului Audio Multiroom, poti controla muzica in fiecare camera din casa inteligenta.

                     
                    
              CONTROLUL SI INTEGRAREA ALTOR SISTEME IN CASA INTELIGENTA

    Sistemul de casa inteligenta permite controlul centralizat al altor sisteme automatizate :
                                         
        - Sistemul de Automatizare al Portilor
        - Sistemul de Irigare al gazonului
        -
Accesul vizitatorilor prin intermediul Sistemelor de Interfonie / VideoInterfonie
         
- Sistemul de Acoperire(Prelata) al piscinei
         - Alte sisteme sau echipamente de uz casnic


Pentru a afla mai multe despre sistemul de CASA INTELIGENTA sau pentru a discuta despre proiectul tau, nu ezita sa ne suni ori sa ne trimiti un mail