Aviseco

Sistem Audio MultiroomHome Sistem Audio Multiroom
Audio - Sistem Audio Multiroom


     Cu un Sistem Audio Multiroom poti asculta orice muzica, in
orice camera si in acelasi timp: asculti Coldplay in baie, postul local de radio preferat in bucatarie, Pavarotti in camera de zi - sau iti invalui terasa si gradina cu muzica preferata.


       Pentru ca un sunet placut iti da o stare placuta !


   De obicei, toate echipamentele unui sistem audio multiroom sunt 'ascunse'
estetic intr-o singura locatie, ferite de accesul copiilor sau al persoanelor  'neavizate’. Toate cablurile sunt mascate in pereti, ceea ce ramane la vedere sunt tastaturi elegante si difuzoare, inteligent concepute pentru a se integra in decorul spatiului.


  
Puteti extinde un sistem audio multiroom chiar si in aer liber, cu difuzoare rezistente la intemperii sau mascate sub forma unor pietre sau stalpi de iluminat, putand asculta astfel la alegere muzica ce iti place chiar si in gradina . 


Oricand . Oricum . Bine ati venit in lumea necomplicata a unui Sistem Audio Multiroom !

                  


      

   Atunci cand o casa se afla in faza de constructie este momentul perfect pentru a lua in considerare instalarea unui sistem audio multiroom. Puteti alege camerele in care vreti muzica si ce fel de boxe vi se potrivesc design-ului casei. Alege  tastaturi si ecrane tactile in locurile care se vor potrivi cel mai bine pentru stilul tau de viata. Si inainte ca peretii sa fie finisati, toate cabluri si suportii de prindere vor fi instalati pentru a asigura un aspect  estetic atunci cand casa este gata.


   


    Oricand este un moment bun pentru a ad─âuga un sistem audio multiroom, fie in timpul renovarilor  sau in combinatie cu alte instalatii, cum ar fi un sistem HomeCinema,  sisteme de securitate sau sistem de interfonie.


         

  Daca vrei sa te consulti cu un reprezentant Aviseco Systems pentru alegerea unui sistem audio multiroom, contacteaza-ne !